Menu

Oplæg til forældremødet: HVORDAN POKKER FÅR JEG MIT BARN TIL AT SAMARBEJDE?

Hvad gør man som forældre når;
vi skal ud af døren, skal have tøj på, skal handle, skal spise, skal hygge med et spil, skal på besøg hos familien, har ungerne med ud at spise??

Hvad stiller man op, når alt og alle bare stritter i alle retninger, sveden løber og stemmerne blive stramme og måske lidt skingre.
Hvem kender ikke det?

Hvordan finder man mon vejen til at gå samme vej?

Jeg kommer i mit oplæg til forældre her med nogle bud på, hvordan man kan blive tydelig uden at sige NEJ, hvordan man kan sætte rammer for barnet ved at sætte sig ind i barnets perspektiv og hvordan man helt konkret kan forstå og støtte sit barn til at samarbejde – både med forældre og andre!

 

Kontakt mig for yderligere information, hvis dette kunne være noget for din institution
Venligst
Lene